קילו דגים אפשר שתי סוגים ( מושט ונסיכה או מה שאוהבים) 2 קופסאות
זתי קלמנטה 10 עגבניות שרי ( אפשר לערבב כמה צבעים
ראש שום קלוף וקצוץ או שלם
כורכום
מלח כמון
פפריקה אפשר חריפה לפי טעם חצי כוס שמן
אופן ההכנה
1
ליטחון את הדגים אחרי השריה עם לימון ומלח וניקיון.
2
חבילת כוסברה 10 שיני שום בסיר לשים כורכום פפריקה מלח מעט כמון לטגן קלות את כל התערובת להוסיף את העגבניות והזתים מכינים קציצות מניחים על התערובת את הקציצות ומוסיפים כוס מים על אש גבוה כמה דקות ולהנמיח עד צימצום הנוזלים.
3
בהצלחה.
1
ליטחון את הדגים אחרי השריה עם לימון ומלח וניקיון.
2
חבילת כוסברה 10 שיני שום בסיר לשים כורכום פפריקה מלח מעט כמון לטגן קלות את כל התערובת להוסיף את העגבניות והזתים מכינים קציצות מניחים על התערובת את הקציצות ומוסיפים כוס מים על אש גבוה כמה דקות ולהנמיח עד צימצום הנוזלים.