ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
9 יחידות פילה מושט ללא עור-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חופית אלמקייס.
-
2
את הדג אני חותכת לרבעים ומשרה בקערה עם מיץ לימון רבע שעה שוטפת ומסננת הייטב..
-
3
בקערה מערבבת את כל מרכיבי הבלילה וטובלת את הדגים בבלילה.
-
4
מטגנת בשמן עמוק עד להשחמה מעבירה לרשת טיגון..
-
5
להכנת רוטב צ'רמלה:.
-
6
15-20 פלפלים יבשים מתוקים-פותחת כל פלפל בסכין לאורך מנקה את הגרעינים ומשרה במים רותחים 10 דקות.
-
7
6 שיני שום.
-
8
טוחנת במעבד מזון את הפלפלים עם השום,מוסיפה חצי כוס שמן זית חצי כף כמון,מלח לפי הטעם מערבבת ומוסיפה מיץ מחצי לימון..
-
9
בהצלחה ובתאבון.
1
חופית אלמקייס.
2
את הדג אני חותכת לרבעים ומשרה בקערה עם מיץ לימון רבע שעה שוטפת ומסננת הייטב..
3
בקערה מערבבת את כל מרכיבי הבלילה וטובלת את הדגים בבלילה.
4
מטגנת בשמן עמוק עד להשחמה מעבירה לרשת טיגון..
5
להכנת רוטב צ'רמלה:.
6
15-20 פלפלים יבשים מתוקים-פותחת כל פלפל בסכין לאורך מנקה את הגרעינים ומשרה במים רותחים 10 דקות.
7
6 שיני שום.
8
טוחנת במעבד מזון את הפלפלים עם השום,מוסיפה חצי כוס שמן זית חצי כף כמון,מלח לפי הטעם מערבבת ומוסיפה מיץ מחצי לימון..
9
בהצלחה ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים