אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,470
צפיות

דג מטוגן ורוטב צ'רמלה

המתכון של
דג מטוגן ורוטב צ'רמלה

הכי טעים שיש!!

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חופית אלמקייס
  • 9 יחידות פילה מושט ללא עור-
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס(ח"פ קר) קמח
  • כף מיונז
  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • חצי כף כורכום
  • חצי כף פפריקה
  • כפית מלח
  • חצי כף פלפל שחור
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום כתושות
  • לבלילה:
אופן ההכנה
  • 1

    חופית אלמקייס.


  • 2

    את הדג אני חותכת לרבעים ומשרה בקערה עם מיץ לימון רבע שעה שוטפת ומסננת הייטב..


  • 3

    בקערה מערבבת את כל מרכיבי הבלילה וטובלת את הדגים בבלילה.


  • 4

    מטגנת בשמן עמוק עד להשחמה מעבירה לרשת טיגון..


  • 5

    להכנת רוטב צ'רמלה:.


  • 6

    15-20 פלפלים יבשים מתוקים-פותחת כל פלפל בסכין לאורך מנקה את הגרעינים ומשרה במים רותחים 10 דקות.


  • 7

    6 שיני שום.


  • 8

    טוחנת במעבד מזון את הפלפלים עם השום,מוסיפה חצי כוס שמן זית חצי כף כמון,מלח לפי הטעם מערבבת ומוסיפה מיץ מחצי לימון..


  • 9

    בהצלחה ובתאבון.


1

חופית אלמקייס.


2

את הדג אני חותכת לרבעים ומשרה בקערה עם מיץ לימון רבע שעה שוטפת ומסננת הייטב..


3

בקערה מערבבת את כל מרכיבי הבלילה וטובלת את הדגים בבלילה.


4

מטגנת בשמן עמוק עד להשחמה מעבירה לרשת טיגון..


5

להכנת רוטב צ'רמלה:.


6

15-20 פלפלים יבשים מתוקים-פותחת כל פלפל בסכין לאורך מנקה את הגרעינים ומשרה במים רותחים 10 דקות.


7

6 שיני שום.


8

טוחנת במעבד מזון את הפלפלים עם השום,מוסיפה חצי כוס שמן זית חצי כף כמון,מלח לפי הטעם מערבבת ומוסיפה מיץ מחצי לימון..


9

בהצלחה ובתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים