בסיר רחב שמים שמן ומטגנים את הירקות כ-5 דקות מידי פעם מערבבים..
2
מפזרים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה ומעל מסדרים את פרוסות הדג..
3
בקערה שמים מלח פפריקה מתוקה ושמן זית מערבבים ושופכים על הדג. מוסיפים בערך כוס מים מפזרים מעל את יתרת הכוסברה הקצוצה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך שעה..
1
בסיר רחב שמים שמן ומטגנים את הירקות כ-5 דקות מידי פעם מערבבים..
2
מפזרים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה ומעל מסדרים את פרוסות הדג..
3
בקערה שמים מלח פפריקה מתוקה ושמן זית מערבבים ושופכים על הדג. מוסיפים בערך כוס מים מפזרים מעל את יתרת הכוסברה הקצוצה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך שעה..