אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

495
צפיות

אצבעות דג סלומון ואמנון בציפוי פריך

המתכון של
אצבעות  דג סלומון ואמנון בציפוי פריך

כל מילה מיותרת ועוד איך מיותרת 😋😋🥲

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1אצבעות דג סלומון בציפוי פריך
  • מצרכים הדרושים
  • 500 גרם פילה דג סלומון ללא עור
  • 1 בצל בינוני מקולף
  • ביצה
  • חצי כוס קמח
  • 3 כפות שמן
  • 4 שיני שום
  • מלח / פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • פירורי לחם מוזהבים מעורב עם תבלין פילדלפיה ו שומשום
  • לציפוי:
אופן ההכנה
  • 1

    1)מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים.


  • 2

    מעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה..


  • 3

    מוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם .


  • 4

    2)מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בצורת אצבעות. .


  • 5

    ומעבירים להקפאה לשעה עד התייצבות .


  • 6

    3) טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.


1

1)מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים.


2

מעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה..


3

מוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם .


4

2)מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בצורת אצבעות. .


5

ומעבירים להקפאה לשעה עד התייצבות .


6

3) טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים