ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
את הדגים שוטפים ומשרים עם מיץ לימון יחד עם הפרוסות כחצי שעה.
-
1
ושוטפים שוב את הדגים.
-
2
בתבנית מפזרים את הירקות.
-
3
וחלק מהכוסברה מעל שופכים את מיץ הלימון מההשריה של הדגים.
-
4
מעל מסדרים את הדגים מתבלים מהרוטב את הדגים.
-
5
מפזרים מעל את הכוסברה שנשארה ומפזרים את שיני השום וגם את פרוסות הלימון.
-
6
ומוסיפים בפינות.
-
7
כחצי כוס מים.
-
8
200 מעלות.
-
9
כחצי שעה.
-
10
מידי פעם מרטיבים את הדגים מהרוטב שבתבנית.
0
את הדגים שוטפים ומשרים עם מיץ לימון יחד עם הפרוסות כחצי שעה.
1
ושוטפים שוב את הדגים.
2
בתבנית מפזרים את הירקות.
3
וחלק מהכוסברה מעל שופכים את מיץ הלימון מההשריה של הדגים.
4
מעל מסדרים את הדגים מתבלים מהרוטב את הדגים.
5
מפזרים מעל את הכוסברה שנשארה ומפזרים את שיני השום וגם את פרוסות הלימון.
6
ומוסיפים בפינות.
7
כחצי כוס מים.
8
200 מעלות.
9
כחצי שעה.
10
מידי פעם מרטיבים את הדגים מהרוטב שבתבנית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים