ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מסדרים בתבנית.
-
2
את הדגים והגזר.
-
3
שופכים מהרוטב.
-
4
מעל.
-
5
מוסיפים לתבנית.
-
6
חצי כוס מים.
-
7
ליצור לחות בתנור.
-
8
××××.
-
9
180 מעלות.
-
10
20/25 דקות.
-
11
בודקים.
-
12
לאחר מס' דקות.
-
13
מרטיבים עם כף.
-
14
את הדגים והגזר.
-
15
אם יש צורך.
-
16
מוסיפים קצת מים לתבנית.
1
מסדרים בתבנית.
2
את הדגים והגזר.
3
שופכים מהרוטב.
4
מעל.
5
מוסיפים לתבנית.
6
חצי כוס מים.
7
ליצור לחות בתנור.
8
××××.
9
180 מעלות.
10
20/25 דקות.
11
בודקים.
12
לאחר מס' דקות.
13
מרטיבים עם כף.
14
את הדגים והגזר.
15
אם יש צורך.
16
מוסיפים קצת מים לתבנית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים