אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

323
צפיות

סלמון ורצועות גזר בחריפות קלה

המתכון של
סלמון ורצועות גזר בחריפות קלה

יאמי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 חתיכות סלמון
  • לקוביות גדולות חתוך
  • 1 גזר רצועות
  • הרוטב
  • מערבבים יחד
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כף פפריקה
  • מתוקה בשמן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית אבקת שום
  • קורט תבליו נענע יבש
  • קורט תבלין בזיליקום
  • חצי כפית צ'לי חריף
  • רבע כוס מים
  • מערבבים היטב
אופן ההכנה
  • 1

    מסדרים בתבנית.


  • 2

    את הדגים והגזר.


  • 3

    שופכים מהרוטב.


  • 4

    מעל.


  • 5

    מוסיפים לתבנית.


  • 6

    חצי כוס מים.


  • 7

    ליצור לחות בתנור.


  • 8

    ××××.


  • 9

    180 מעלות.


  • 10

    20/25 דקות.


  • 11

    בודקים.


  • 12

    לאחר מס' דקות.


  • 13

    מרטיבים עם כף.


  • 14

    את הדגים והגזר.


  • 15

    אם יש צורך.


  • 16

    מוסיפים קצת מים לתבנית.


1

מסדרים בתבנית.


2

את הדגים והגזר.


3

שופכים מהרוטב.


4

מעל.


5

מוסיפים לתבנית.


6

חצי כוס מים.


7

ליצור לחות בתנור.


8

××××.


9

180 מעלות.


10

20/25 דקות.


11

בודקים.


12

לאחר מס' דקות.


13

מרטיבים עם כף.


14

את הדגים והגזר.


15

אם יש צורך.


16

מוסיפים קצת מים לתבנית.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים