אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,214
צפיות

פילה סלומון טרי עם מיונז ופפריקה

המתכון של
פילה סלומון טרי עם מיונז ופפריקה

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פילה סלומון טרי פרוס למנות כמספר הסועדים אחרי שהמלחנו חצי שעה להורדת טעמי לוואי
  • 3 כפות מיונז
  • כף פפריקה
  • מלח
  • פילפל שחור
  • שמן זית
  • שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב בקערה את המיונז עם התבלינים והשמן לדלל עם מעט מים .


  • 2

    לטבול את הדגים ברוטב .


  • 3

    לסדר על תבנית עם נייר אפיה .


  • 4

    לכסות ולאפות 20 דקות .


  • 5

    להוציא כיסוי ולהשחים מעט .


1

לערבב בקערה את המיונז עם התבלינים והשמן לדלל עם מעט מים .


2

לטבול את הדגים ברוטב .


3

לסדר על תבנית עם נייר אפיה .


4

לכסות ולאפות 20 דקות .


5

להוציא כיסוי ולהשחים מעט .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים