לןגן

דג מושט עם חומוס וגזר

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/08/2017 | 03:20
דג מושט עם חומוס וגזר

תקציר המתכון: הרוטב מתאים לכל סוגי הדגים !

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדגים להשרות במלח ולימון חצי שעה לשטוף ולסנן נוזלים

  2. לחמם בסיר את השמן והשום

  3. לאחר שהשמן רתח נוסיף את הכורכום והפפריקה לפתיחת תבלינים

  4. כעת נוסיף את החומוס (המבושל) אפשר גם שימורים או קפוא

  5. את הגזר , את הפלפלים , חצי מכמות הכוסברה , נניח את האבקת מרק עוף בכוס נוסיף מים רותחים ונערבב

  6. נשפוך את המים לסיר נוסיף מלח ופלפל שחור נערבב

  7. נבשל את הרוטב על להבה נמוכה כרבע שעה , נוסיף את הדגים

  8. לאחר 5 דקות נענע  את הסיר

  9. נשקה את הדגים עם הרוטב

  10. נבשל לעוד רבע שעה ...נפזר את הכוסברה ששמרנו בצד ...כל הזמן להשקות את הדג ברוטב ...5 דקות אחרונות נבשל ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי.