אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לסופגניות אפויות

5,582
צפיות

סופגניית צ'ורוס אפוייה!!

המתכון של
סופגניית צ'ורוס אפוייה!!

סופגניה טעימה בטירוף , קראנצ'ית , מתאימה לחג החנוכה או לכל אירוח , מומלץ בחום!!!!

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • כף סוכר
  • 100 גר' חמאה
  • כוס קמח
  • כוס מים/חלב
  • אבקת סוכר.
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר גדול , מניחים את החמאה, תמצית וניל, מים (או חלב),סוכר ומלח, מביאים לרתיחה , מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות לבצק אחיד . .


  • 2

    מורידים מהאש , מעבירים למיקסר, מפעילים את המיקסר ומוסיפים ביצה אחר ביצה עד שהקודמת נטמעת בתערובת. מגיעים למרקם אחיד וחלק. .


  • 3

    מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לנייר אפייה , אופים עד להזהבה ומשאירים בתנור לעוד 15 דקות. חשוב!! לא לפתוח את התנור, זה בדיוק באותו אופן שאופים פחזניות . .


  • 4

    יש אפשרות לעשות זאת בתור טיגון,.


  • 5

    לאחר האפייה להגיש על צלחת לפדר אבקת סוכר, אפשר להגיש עם ריבת תות או ריבת חלב , שוקולד או מה שאוהבים ..


  • 6

    בתאבון !!!.


  • 7

    כל המתכון הוא בכוס חד פעמית לשתייה חמה . בהצלחה..


  • 8

    ואל תשכחו לפרגן לי בלייק ובשיתוף ..


  • 9

    חנוכה שמח !!.


1

בסיר גדול , מניחים את החמאה, תמצית וניל, מים (או חלב),סוכר ומלח, מביאים לרתיחה , מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות לבצק אחיד . .


2

מורידים מהאש , מעבירים למיקסר, מפעילים את המיקסר ומוסיפים ביצה אחר ביצה עד שהקודמת נטמעת בתערובת. מגיעים למרקם אחיד וחלק. .


3

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לנייר אפייה , אופים עד להזהבה ומשאירים בתנור לעוד 15 דקות. חשוב!! לא לפתוח את התנור, זה בדיוק באותו אופן שאופים פחזניות . .


4

יש אפשרות לעשות זאת בתור טיגון,.


5

לאחר האפייה להגיש על צלחת לפדר אבקת סוכר, אפשר להגיש עם ריבת תות או ריבת חלב , שוקולד או מה שאוהבים ..


6

בתאבון !!!.


7

כל המתכון הוא בכוס חד פעמית לשתייה חמה . בהצלחה..


8

ואל תשכחו לפרגן לי בלייק ובשיתוף ..


9

חנוכה שמח !!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים