אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לסופגניות אפויות

9,712
צפיות

מיני סופגניות אפויות מעלפות

המתכון של
מיני סופגניות אפויות מעלפות

מיני סופגניות אפויות מעלפות מבצק עולמי שנחטפות בביס😍😍 #סופגניות_אפויות_זה_ סאוטר

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • השתמשתי בכוס חד פעמי לשתיה קרה
  • אפשר לפזר מעל כל מה שאוהבים
  • סוכריות צבעוניות, שקדים קצוצים מסוכרים,
  • עוגיות אוראו טחונים, קליק,שוקולדים וכו'
  • אתן יכולות גם למלא בתוך הסופגניות שוקלד.
  • לקישוט
  • שוקולד מריר/לבן/חלב מומס עם טיפה שמן לברק
  • מצרכים לבצק
  • 1 קילו קמח קסם של סוגת
  • 1 כף שמרים יבשים(הוספתי על כל מקרה😉)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • גרדת לימון מרבע לימון
  • 2 וחצי כוסות מים פושרים
  • חמאה מומסת למריחה על המיני סופגניות לפני האפייה.
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה:.


  • 2

    בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח והשמרים ומערבבים טיפה, .


  • 3

    מוסיפים את הסוכר והסוכר וניל ומערבבים..


  • 4

    מתחילים ללוש במהירות נמוכה ומוסיפים את תמצית הוניל, הביצים והשמן..


  • 5

    מתחילים להוסיף את המים בהדרגה עד שכל הקמח נאסף מהדפנות..


  • 6

    ולבסוף מוסיפים את המלח..


  • 7

    לשים משהו כמו 8 דקות עד לקבלת בצק חלק רך וגמיש..


  • 8

    עם יד טיפה משומנת מוציאים את הבצק מקערת המיקסר יוצרים כדור יפה ומעבירים לקערת התפחה משומנת ומכסים להתפחה של שעה וחצי בערך..


  • 9

    עם יד טיפה משומנת לשים את הבצק להורדת האויר ומניחים להתפחה נוספת של חצי שעה 40 דקות..


  • 10

    מחלקים את הבצק לכדורים קטנים במשקל 40 גרם , מכדררים לכדורים יפים ומניחים במרווחים מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה..


  • 11

    מכסים בניילון ומניחים להתפחה נוספת של 20 דקות ומורחים מעל הכדורים חמאה מומסת..


  • 12

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה..


  • 13

    לאחר האפייה, מכסים במגבת לריכוך וצינון. ומקשטים כיד הדמיון..


  • 14

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה:.


2

בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח והשמרים ומערבבים טיפה, .


3

מוסיפים את הסוכר והסוכר וניל ומערבבים..


4

מתחילים ללוש במהירות נמוכה ומוסיפים את תמצית הוניל, הביצים והשמן..


5

מתחילים להוסיף את המים בהדרגה עד שכל הקמח נאסף מהדפנות..


6

ולבסוף מוסיפים את המלח..


7

לשים משהו כמו 8 דקות עד לקבלת בצק חלק רך וגמיש..


8

עם יד טיפה משומנת מוציאים את הבצק מקערת המיקסר יוצרים כדור יפה ומעבירים לקערת התפחה משומנת ומכסים להתפחה של שעה וחצי בערך..


9

עם יד טיפה משומנת לשים את הבצק להורדת האויר ומניחים להתפחה נוספת של חצי שעה 40 דקות..


10

מחלקים את הבצק לכדורים קטנים במשקל 40 גרם , מכדררים לכדורים יפים ומניחים במרווחים מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה..


11

מכסים בניילון ומניחים להתפחה נוספת של 20 דקות ומורחים מעל הכדורים חמאה מומסת..


12

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה..


13

לאחר האפייה, מכסים במגבת לריכוך וצינון. ומקשטים כיד הדמיון..


14

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים