1 תפוח אדמה(לפזר מלח על תפוח אדמה ולשטוף אחר 1/4 שעה)
1/2 ראש של שום
8 עלי טימין רק העלים
1 קילו בשר הודו אדום מעורב עם פרגיות
להוסיף לתערובת הקציצות 1/4 כוס סודה לשתיה( טיפ
1/ 4 צרור שמיר
1/4 צרור פטרוזיליה
1 ביצה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1 כפית פלפל לבן
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
אופן ההכנה
1
לקצוץ את עלי הטמין עם כל מרכבי הקציצה לתבל. ולטגן אותם לתבל בקמח. ובביצה מקושקשת..
2
בסיר להזהיב בצל. ובהדרגה להוסיף הסוכר החום ולהמשיך להזהיב. להוסיף גזר פרוס לתחתית הסיר. להוסיף מים לתבל להרתיח 1/4 שעה להנמיך אש ולסדר את הקציצות המעלפות. לתת רתיחה. להנמיך להבה ולהמשיך לבשל. 10 דקות אחרונות להוסיף את השזיפים היבשים..
לקצוץ את עלי הטמין עם כל מרכבי הקציצה לתבל. ולטגן אותם לתבל בקמח. ובביצה מקושקשת..
2
בסיר להזהיב בצל. ובהדרגה להוסיף הסוכר החום ולהמשיך להזהיב. להוסיף גזר פרוס לתחתית הסיר. להוסיף מים לתבל להרתיח 1/4 שעה להנמיך אש ולסדר את הקציצות המעלפות. לתת רתיחה. להנמיך להבה ולהמשיך לבשל. 10 דקות אחרונות להוסיף את השזיפים היבשים..