קציצות בשר הודו פרגיות. עם ריבת בצל ושזיפים יבשים
מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/09/2016 | 15:02
תקציר המתכון:
ריבת בצל. השזיפים היבשים. נותנים טעם מתקתק. אלהי.
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לרוטב
-
3 כפות סוכר חום
-
200 גרם שזיפים יבשים
-
1 כפית פלפלת אדומה מתוקה
-
8 שיני שום
-
5 בצלים קצוצים
-
1/4 כפית מלח
-
1 גרם אגוז מוסקט
-
1 גזר לפרוסות
מעדן של קציצות
-
1 כפית כורכום
-
1/2 כף פלפלת חריפה
-
1 תפוח אדמה(לפזר מלח על תפוח אדמה ולשטוף אחר 1/4 שעה)
-
1/2 ראש של שום
-
8 עלי טימין רק העלים
-
1 קילו בשר הודו אדום מעורב עם פרגיות
-
להוסיף לתערובת הקציצות 1/4 כוס סודה לשתיה( טיפ
-
1/ 4 צרור שמיר
-
1/4 צרור פטרוזיליה
-
1 ביצה
-
1/4 כפית מלח
-
1/2 כפית כמון
-
1 כפית פלפל לבן
-
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
אופן הכנה
-
לקצוץ את עלי הטמין עם כל מרכבי הקציצה לתבל. ולטגן אותם לתבל בקמח. ובביצה מקושקשת.
-
בסיר להזהיב בצל. ובהדרגה להוסיף הסוכר החום ולהמשיך להזהיב. להוסיף גזר פרוס לתחתית הסיר. להוסיף מים לתבל להרתיח 1/4 שעה להנמיך אש ולסדר את הקציצות המעלפות. לתת רתיחה. להנמיך להבה ולהמשיך לבשל. 10 דקות אחרונות להוסיף את השזיפים היבשים.
-
ולסיומת לתבל בכורכום . אגוז מוסקט ומעט פפריקה אדומה מתוקה. מעדן