לןגן

קציצות בשר הודו פרגיות. עם ריבת בצל ושזיפים יבשים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 10/09/2016 | 15:02
קציצות  בשר הודו פרגיות. עם ריבת בצל ושזיפים יבשים

תקציר המתכון: ריבת בצל. השזיפים היבשים. נותנים טעם מתקתק. אלהי.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

מעדן של קציצות

אופן הכנה

  1. לקצוץ את עלי הטמין עם כל מרכבי הקציצה לתבל. ולטגן אותם לתבל בקמח. ובביצה מקושקשת.

  2. בסיר להזהיב בצל. ובהדרגה להוסיף הסוכר החום ולהמשיך להזהיב. להוסיף גזר פרוס לתחתית הסיר. להוסיף מים לתבל להרתיח 1/4 שעה להנמיך אש ולסדר את הקציצות המעלפות. לתת רתיחה. להנמיך להבה ולהמשיך לבשל. 10 דקות אחרונות להוסיף את השזיפים היבשים.

  3. ולסיומת לתבל בכורכום . אגוז מוסקט ומעט פפריקה אדומה מתוקה. מעדן