אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,498
צפיות

קבב ברנג'י. קציצות בשר ואורז פרסיות עסיסיות!

המתכון של
קבב ברנג'י. קציצות בשר ואורז פרסיות עסיסיות!

  • קטגוריהבשר
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה90 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: בשר
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 כוס אורז שטוף
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • 1 יחידה בצל קצוץ
  • חצי כוס שמן
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 טיפה מלח ופלפל (לפי הטעם)
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ את הירקות עלים דק דק..


  • 2

    לשטוף את האורז ולהוסיף לתערובת הבשר יחד עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה וליצור כדורים..


  • 3

    לוקחים סיר רחב ועמוק ממלאים 3/4 מים ושמים את אותם התבלינים שבקציצות במים ובנוסף 6 לימונים פרסים (יש להוציא את הגרעינים לפני). ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים בתוך המרק..


  • 4

    לתת רתיחה ולבשל על אש נמוכה במשך שעה..


  • 5

    בתאבון!(: המתכון של אימי ציונה שתחי'..


1

לקצוץ את הירקות עלים דק דק..


2

לשטוף את האורז ולהוסיף לתערובת הבשר יחד עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה וליצור כדורים..


3

לוקחים סיר רחב ועמוק ממלאים 3/4 מים ושמים את אותם התבלינים שבקציצות במים ובנוסף 6 לימונים פרסים (יש להוציא את הגרעינים לפני). ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים בתוך המרק..


4

לתת רתיחה ולבשל על אש נמוכה במשך שעה..


5

בתאבון!(: המתכון של אימי ציונה שתחי'..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים