לןגן

קבב ברנג'י. קציצות בשר ואורז פרסיות עסיסיות!

מאת: איתמר ומוריה אדוט, פורסם: 02/04/2015 | 22:15
קבב ברנג'י. קציצות בשר ואורז פרסיות עסיסיות!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הירקות עלים דק דק.

  2. לשטוף את האורז ולהוסיף לתערובת הבשר יחד עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה וליצור כדורים.

  3. לוקחים סיר רחב ועמוק ממלאים 3/4 מים ושמים את אותם התבלינים שבקציצות במים ובנוסף 6 לימונים פרסים (יש להוציא את הגרעינים לפני). ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים בתוך המרק.

  4. לתת רתיחה ולבשל על אש נמוכה במשך שעה.

  5. בתאבון!(: המתכון של אימי ציונה שתחי'.