קטגוריה: בשר, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לקצוץ את הירקות עלים דק דק.
לשטוף את האורז ולהוסיף לתערובת הבשר יחד עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה וליצור כדורים.
לוקחים סיר רחב ועמוק ממלאים 3/4 מים ושמים את אותם התבלינים שבקציצות במים ובנוסף 6 לימונים פרסים (יש להוציא את הגרעינים לפני). ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים בתוך המרק.
לתת רתיחה ולבשל על אש נמוכה במשך שעה.
בתאבון!(: המתכון של אימי ציונה שתחי'.