אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

843
צפיות

עלי מנגול עם לפת וקציצות

המתכון של
עלי מנגול עם לפת וקציצות

למי שאוהב לפת ומנגול אמא ואבא טעם גן עדן

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חבילת מנגול
  • 3/4 לפת
  • בצל גדול
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • חצי כפית כורכום
  • כף מקר עוף מי שלא אוהב אז מלח
  • פילפל שחור 1/4!כפית
  • 1/4 כוס שנן
  • חצי קילו בשר טחון
  • ( להכנת הקציצות יש לי מתכון של קציצות עם בצל אין צורך לירשום)
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן קלות בצל להוסיף את המנגול.


  • 2

    אחרי ניקיון וחיתוך בנוני לחתוך .


  • 3

    פרוסות של לפת מעל ואת הבצל הירוק .


  • 4

    מעל את שאר התבלינים והקציצות.


  • 5

    מעל ( להוסיף מים בערך כוס) להרתיח.


  • 6

    ולהנמיך את האש עד לצימצום הנוזלים.


  • 7

    פשוט מעדן טעם של עוד.... באחריות.


1

לטגן קלות בצל להוסיף את המנגול.


2

אחרי ניקיון וחיתוך בנוני לחתוך .


3

פרוסות של לפת מעל ואת הבצל הירוק .


4

מעל את שאר התבלינים והקציצות.


5

מעל ( להוסיף מים בערך כוס) להרתיח.


6

ולהנמיך את האש עד לצימצום הנוזלים.


7

פשוט מעדן טעם של עוד.... באחריות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים