מתחילים עם הקציצות. בסלייסר קוצצים את הבצל , הקישוא והפטרוזיליה. מוסיפין לבשר הטחון. מתבלים במלח, פלפל ותבלין קציצות . מערבבים היטב את הבשר ויוצרים קציצות קטנות כמו בתמונות המצורפות.נותנים לנוח מעט במקרר. .
1
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצלים , מתבלים בתבלינים חוץ ממלח. מסננים את החומוס ומוסיפים לסיר . מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה , מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מוחלט של החומוס כשעה וחצי. אם יש צורך מוסיפים מעט מים..
2
מתבלים במלח ומוסיפים את הקציצות . .
3
מבשלים עד שהקציצות מוכנות על להבה נמוכה. מנערים בעדינות את הסיר כדי שהקציצות יכוסו במעט רוטב. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .
0
מתחילים עם הקציצות. בסלייסר קוצצים את הבצל , הקישוא והפטרוזיליה. מוסיפין לבשר הטחון. מתבלים במלח, פלפל ותבלין קציצות . מערבבים היטב את הבשר ויוצרים קציצות קטנות כמו בתמונות המצורפות.נותנים לנוח מעט במקרר. .
1
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצלים , מתבלים בתבלינים חוץ ממלח. מסננים את החומוס ומוסיפים לסיר . מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה , מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מוחלט של החומוס כשעה וחצי. אם יש צורך מוסיפים מעט מים..
2
מתבלים במלח ומוסיפים את הקציצות . .
3
מבשלים עד שהקציצות מוכנות על להבה נמוכה. מנערים בעדינות את הסיר כדי שהקציצות יכוסו במעט רוטב. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .