בסיר מחממים שמן מוסיפים כף פפריקה אדומה וחצי כפית כורכום מערבבים כמה דקות לפתוח את התבלינים, מוסיפים את העגבניות והרסק מוסיפים מלח ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים ומרתיחים את הרוטב..
2
מוסיפים את הקציצות מבשלים 10 דקות.
3
מוסיפים את הגזר ואפונה מערבבים ומבשלים עוד 10-15 דק..
בסיר מחממים שמן מוסיפים כף פפריקה אדומה וחצי כפית כורכום מערבבים כמה דקות לפתוח את התבלינים, מוסיפים את העגבניות והרסק מוסיפים מלח ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים ומרתיחים את הרוטב..
2
מוסיפים את הקציצות מבשלים 10 דקות.
3
מוסיפים את הגזר ואפונה מערבבים ומבשלים עוד 10-15 דק..