הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקוצצים את הפיטרוזיליה הבצל וכותשים את השום. מערבבים את כל החומרים ויוצרים עיסה אחידה ויציבה. מכניסים למקרר למינימום שעה לספיגת טעמים..
מטגנים בצל עד לשקיפות, .
מוסיפים את הרסק ומתבלים..
יוצקים מים מביאים לרתיחה ומבשלים את הרוטב בערך 20 דקות..
כעט מוציאים את העיסה לשים מעט, יוצרים כדורים ומכניסים לרוטב הרותח..
(ניתן לטגן את הקציצות לפני הבישול- לדעתי מיותר).
מבשלים בין 45 דקות לשעה..
בהצלחה ♥️😊.