אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,638
צפיות

קציצות בשר ברוטב עגבניות

המתכון של
קציצות בשר ברוטב עגבניות

מתכון מעולה שגורף ים מחמאות!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות-
  • חצי קילו בשר טחון
  • צרור פיטרוזיליה קצוצה
  • בצל
  • 1 שן שום
  • שמן-מעט
  • פירורי לחם
  • 1 ביצים
  • פפריקה מרוקאית מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • א.מרק עוף
  • קינמון טחון/בהרט
  • כפית אבקת סודה לשתיה
  • כמון
  • לרוטב-
  • בצל
  • שמן
  • 1 קופסאת רסק עגבניות
  • פפריקה מרוקאית מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מרק עוף
  • מים
אופן ההכנה
  • 1

    קוצצים את הפיטרוזיליה הבצל וכותשים את השום. מערבבים את כל החומרים ויוצרים עיסה אחידה ויציבה. מכניסים למקרר למינימום שעה לספיגת טעמים..


  • 2

    מטגנים בצל עד לשקיפות, .


  • 3

    מוסיפים את הרסק ומתבלים..


  • 4

    יוצקים מים מביאים לרתיחה ומבשלים את הרוטב בערך 20 דקות..


  • 5

    כעט מוציאים את העיסה לשים מעט, יוצרים כדורים ומכניסים לרוטב הרותח..


  • 6

    (ניתן לטגן את הקציצות לפני הבישול- לדעתי מיותר).


  • 7

    מבשלים בין 45 דקות לשעה..


  • 8

    בהצלחה ♥️😊.


1

קוצצים את הפיטרוזיליה הבצל וכותשים את השום. מערבבים את כל החומרים ויוצרים עיסה אחידה ויציבה. מכניסים למקרר למינימום שעה לספיגת טעמים..


2

מטגנים בצל עד לשקיפות, .


3

מוסיפים את הרסק ומתבלים..


4

יוצקים מים מביאים לרתיחה ומבשלים את הרוטב בערך 20 דקות..


5

כעט מוציאים את העיסה לשים מעט, יוצרים כדורים ומכניסים לרוטב הרותח..


6

(ניתן לטגן את הקציצות לפני הבישול- לדעתי מיותר).


7

מבשלים בין 45 דקות לשעה..


8

בהצלחה ♥️😊.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים