לןגן

קציצות בשר ברוטב עגבניות

מאת: סמדר סלמן, פורסם: 21/03/2020 | 00:14
קציצות בשר ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מתכון מעולה שגורף ים מחמאות!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הפיטרוזיליה הבצל וכותשים את השום. מערבבים את כל החומרים ויוצרים עיסה אחידה ויציבה. מכניסים למקרר למינימום שעה לספיגת טעמים.

  2. מטגנים בצל עד לשקיפות,

  3. מוסיפים את הרסק ומתבלים.

  4. יוצקים מים מביאים לרתיחה ומבשלים את הרוטב בערך 20 דקות.

  5. כעט מוציאים את העיסה לשים מעט, יוצרים כדורים ומכניסים לרוטב הרותח.

  6. (ניתן לטגן את הקציצות לפני הבישול- לדעתי מיותר)

  7. מבשלים בין 45 דקות לשעה.

  8. בהצלחה ♥️😊