אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,663
צפיות

קציצות ברוטב עגבניות סמיך

המתכון של
קציצות ברוטב עגבניות סמיך

מתכון אהוב על ילדים. אפשר להוסיף ריבועים של תפוח אדמה לתוך הרוטב

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל בינוני קלוף מגורד
  • פטרוזיליה + כוסברה - מספר של גבעולים שטופים וקצוצים.
  • 2 ביצים
  • 4 כפות סולת
  • פפריקה
  • תבלין ראס אל חנות
  • מלח לפי הטעם
  • לרוטב
  • בצל קלוף חתוך לריבועים
  • פפריקה
  • כורכום
  • 3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לריבועים
  • קופסה קטנה רסק עגבניות
  • מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל חומרי הקציצות. מניחים בצד למנוחה למיזוג טעמים. .


  • 2

    בסיר מוסיפים "סיבוב" שמן מטגנים בצל ומוסיפים כף פפריקה וחצי כף כורכום. לאחר שנפתחים טעמים מוסיפים את רסק העגבניות לאידוי כחצי דקה ואז מוסיפים 2 כוסות מים פושרים. לאחר רתיחה קלה מוסיפים ריבועי תפוח אדמה. טועמים ומשפרים טעמים. רתיחה קלה ובישול של כרבע שעה. .


  • 3

    מתחילים לגלגל קציצות ולהניח ברוטב. .


  • 4

    לאחר שהסיר מלא בקציצות ממשיכים לבשל על אש קטנה כחצי שעה. .


1

מערבבים את כל חומרי הקציצות. מניחים בצד למנוחה למיזוג טעמים. .


2

בסיר מוסיפים "סיבוב" שמן מטגנים בצל ומוסיפים כף פפריקה וחצי כף כורכום. לאחר שנפתחים טעמים מוסיפים את רסק העגבניות לאידוי כחצי דקה ואז מוסיפים 2 כוסות מים פושרים. לאחר רתיחה קלה מוסיפים ריבועי תפוח אדמה. טועמים ומשפרים טעמים. רתיחה קלה ובישול של כרבע שעה. .


3

מתחילים לגלגל קציצות ולהניח ברוטב. .


4

לאחר שהסיר מלא בקציצות ממשיכים לבשל על אש קטנה כחצי שעה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים