לתערובת הקציצות - לקצץ את הפטרוזיליה ואת הבצל הלבן ולשים בקערה יחד עם הבשר הטחון, לתבל במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.לערבב את הכל טוב ולתת מנוחה של 10 דקות..
2
להכנת רוטב העגבניות - בסיר עם 3 כפות שמן לטגן את שיני השום הקצוצות , לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לסיר. לערבב טוב ולאחר כ-5 דקות להוסיף את הרסק עגבניות, הפלפלים האדומים היבשים, חצי כפית פפריקה אדומה, 2 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל שחור - לפי הטעם. לערבב היטב וכשהרוטב מבעבע לעשות קציצות קטנות - גודל של כדור פינג פונג - ולהוסיף לסיר. לכסות את הסיר ולערבב שהרוטב יכסה את הקציצות. לאחר כ-10 דקות וכשהרוטב מבעבע לכבות את האש..
3
להכנת הפולנטה - בסיר על אש גבוהה לשים את המים, המלח והשמן ולהביא לרתיחה. להוסיף בהדרגה את הפולנטה לסיר ולערבב כל הזמן עם כף עץ, כ-20 דקות עד לקבלת המרקם הרצוי..
4
להגיש חם ובתאבון! .
1
לתערובת הקציצות - לקצץ את הפטרוזיליה ואת הבצל הלבן ולשים בקערה יחד עם הבשר הטחון, לתבל במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.לערבב את הכל טוב ולתת מנוחה של 10 דקות..
2
להכנת רוטב העגבניות - בסיר עם 3 כפות שמן לטגן את שיני השום הקצוצות , לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לסיר. לערבב טוב ולאחר כ-5 דקות להוסיף את הרסק עגבניות, הפלפלים האדומים היבשים, חצי כפית פפריקה אדומה, 2 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל שחור - לפי הטעם. לערבב היטב וכשהרוטב מבעבע לעשות קציצות קטנות - גודל של כדור פינג פונג - ולהוסיף לסיר. לכסות את הסיר ולערבב שהרוטב יכסה את הקציצות. לאחר כ-10 דקות וכשהרוטב מבעבע לכבות את האש..
3
להכנת הפולנטה - בסיר על אש גבוהה לשים את המים, המלח והשמן ולהביא לרתיחה. להוסיף בהדרגה את הפולנטה לסיר ולערבב כל הזמן עם כף עץ, כ-20 דקות עד לקבלת המרקם הרצוי..