אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,439
צפיות

קציצות בקר על תחתית ארטישוק ברוטב לימוני

המתכון של
קציצות בקר על תחתית ארטישוק ברוטב לימוני

מתכון קל, מהיר וטעיםםםםם..ללקק את האצבעות ❤️

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קציצה
  • חצי קג בשר בקר טחון
  • בצל גדול קצוץ
  • פירורי לחם
  • ביצה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • בהרט
  • ראס אל חנות
  • קינמון
  • כוסברה טריה וקצוצה
  • תחתיות ארטישוק( קפוא/שימורים)
  • רוטב
  • 3 גבעולי סלרי כולל העלים
  • רצועות בצל
  • כף כורכום
  • כף וחצי אבק מרק עוף
  • פלפל גרוס
  • לימון
אופן ההכנה
  • 1

    קציצות- לטגן בצל קצוץ להוסיף לבשר הטחון, להוסיף את כל המרכיבים הנוספים ולערבב את הכל ולקרוץ קציצות ולהניח על תחתיות הארטישוק..


  • 2

    רוטב:.


  • 3

    לטגן עד שקיפות את רצועות הבצל ולאחר מכן להוסיף את העלי סלרי חתוכים גס.


  • 4

    לפזר באדיבות פלפל שחור גרוס.


  • 5

    במד לערבב 2 כוסות מים רוצים עם 1 וחצי אבד מרק ולשפוך בסיר.. להרתיח.


  • 6

    ולהניח את הקציצות ולהרחיב מידי פעם עם הרוטב.


  • 7

    10 דק לפני הכיבוי להוסיף לימון סחוט לפי הטעם !.


  • 8

    בתיאבון ❤️❤️.


1

קציצות- לטגן בצל קצוץ להוסיף לבשר הטחון, להוסיף את כל המרכיבים הנוספים ולערבב את הכל ולקרוץ קציצות ולהניח על תחתיות הארטישוק..


2

רוטב:.


3

לטגן עד שקיפות את רצועות הבצל ולאחר מכן להוסיף את העלי סלרי חתוכים גס.


4

לפזר באדיבות פלפל שחור גרוס.


5

במד לערבב 2 כוסות מים רוצים עם 1 וחצי אבד מרק ולשפוך בסיר.. להרתיח.


6

ולהניח את הקציצות ולהרחיב מידי פעם עם הרוטב.


7

10 דק לפני הכיבוי להוסיף לימון סחוט לפי הטעם !.


8

בתיאבון ❤️❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים