תקציר המתכון: מתכון קל, מהיר וטעיםםםםם..ללקק את האצבעות ❤️
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
קציצות- לטגן בצל קצוץ להוסיף לבשר הטחון, להוסיף את כל המרכיבים הנוספים ולערבב את הכל ולקרוץ קציצות ולהניח על תחתיות הארטישוק.
רוטב:
לטגן עד שקיפות את רצועות הבצל ולאחר מכן להוסיף את העלי סלרי חתוכים גס
לפזר באדיבות פלפל שחור גרוס
במד לערבב 2 כוסות מים רוצים עם 1 וחצי אבד מרק ולשפוך בסיר.. להרתיח
ולהניח את הקציצות ולהרחיב מידי פעם עם הרוטב
10 דק לפני הכיבוי להוסיף לימון סחוט לפי הטעם !
בתיאבון ❤️❤️