לןגן

קציצות בקר על תחתית ארטישוק ברוטב לימוני

מאת: Edith Andy Levi, פורסם: 27/03/2017 | 16:11
קציצות בקר על תחתית ארטישוק ברוטב לימוני

תקציר המתכון: מתכון קל, מהיר וטעיםםםםם..ללקק את האצבעות ❤️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. קציצות- לטגן בצל קצוץ להוסיף לבשר הטחון, להוסיף את כל המרכיבים הנוספים ולערבב את הכל ולקרוץ קציצות ולהניח על תחתיות הארטישוק.

  2. רוטב:

  3. לטגן עד שקיפות את רצועות הבצל ולאחר מכן להוסיף את העלי סלרי חתוכים גס

  4. לפזר באדיבות פלפל שחור גרוס

  5. במד לערבב 2 כוסות מים רוצים עם 1 וחצי אבד מרק ולשפוך בסיר.. להרתיח

  6. ולהניח את הקציצות ולהרחיב מידי פעם עם הרוטב

  7. 10 דק לפני הכיבוי להוסיף לימון סחוט לפי הטעם !

  8. בתיאבון ❤️❤️