אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

750
צפיות

קציצות עם שעועית. ופרסה.טעים.

המתכון של
קציצות עם שעועית. ופרסה.טעים.

תבשיל נימוח טעים מאד רק לאכול ולהנות.

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לקציצות
  • 700 גרם. בשר הודו אדום מעורבב עם בשר פרגיות טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 תפוח אדמה מגורר
  • 1 קישוא מגורר
  • ביצה
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 1/3 חבילה כוסברה. ושמיר קצוץ
  • 2 כפיות כורכום
  • 1 כפית כמון
  • כפית קימל
  • 3/4 כף טימין טחון
  • 1/2 כף גינגר טחון
  • 10 שיני שום קצוצים גס
  • 1/2 כף מרק עוף איכותי
  • החומרים לתבשיל
  • כוס שעועית שהושרתה יום לפני.הורתחה ונשטפה מספר פעמים.
  • 4 ראשי פרסה קצוץ להזהבה
  • 7 שיני שום קצוץ גס
  • 1/2 כף טימין טחון
  • 2 כפיות כורכום
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות.(לפזר מלח 1/4 שעה ולשטוף)
  • 1/2 כף קימל טחון
  • 3 עלי דפנה
  • 1/2 כף מרק עוף
  • 1 כפית כמון טחון .
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הקציצות .


  • 2

    לערבב כל המרכיבים. ולקרוץ קציצות. ולהניח בצד. .


  • 3

    להכנת התבשיל.


  • 4

    .


  • 5

    להזהיב את הפרסה על להבה נמוכה היטב. להוסיף מים. תבלינים. שעועית. לבשל 1/2 שעה. להוסיף .


  • 6

    מים רותחים להוסיף את הקציצות שהכנו. את תפוחי האדמה הפרוסים להניח בין הקציצות שלא ילכו לעיבוד. טועמים אם חסר תבלין להוסיף. .


  • 7

    מלח מי שאוהב.מי שאוהב עצמות מוח לטעם מוסיף המון. להוסיף אותם בזמן שמוסיפים את השעועית. .


  • 8

    הערה השעועית הקטנה מתבשלת מהר ויותר טעימה .


1

להכנת הקציצות .


2

לערבב כל המרכיבים. ולקרוץ קציצות. ולהניח בצד. .


3

להכנת התבשיל.


4

.


5

להזהיב את הפרסה על להבה נמוכה היטב. להוסיף מים. תבלינים. שעועית. לבשל 1/2 שעה. להוסיף .


6

מים רותחים להוסיף את הקציצות שהכנו. את תפוחי האדמה הפרוסים להניח בין הקציצות שלא ילכו לעיבוד. טועמים אם חסר תבלין להוסיף. .


7

מלח מי שאוהב.מי שאוהב עצמות מוח לטעם מוסיף המון. להוסיף אותם בזמן שמוסיפים את השעועית. .


8

הערה השעועית הקטנה מתבשלת מהר ויותר טעימה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים