לןגן

קציצות עם שעועית. ופרסה.טעים.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 08/10/2016 | 13:59
קציצות עם שעועית. ופרסה.טעים.

תקציר המתכון: תבשיל נימוח טעים מאד רק לאכול ולהנות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הקציצות

  2. לערבב כל המרכיבים. ולקרוץ קציצות. ולהניח בצד.

  3. להכנת התבשיל

  4. להזהיב את הפרסה על להבה נמוכה היטב. להוסיף מים. תבלינים. שעועית. לבשל 1/2 שעה. להוסיף

  5. מים רותחים להוסיף את הקציצות שהכנו. את תפוחי האדמה הפרוסים להניח בין הקציצות שלא ילכו לעיבוד. טועמים אם חסר תבלין להוסיף.

  6. מלח מי שאוהב.מי שאוהב עצמות מוח לטעם מוסיף המון. להוסיף אותם בזמן שמוסיפים את השעועית.

  7. הערה השעועית הקטנה מתבשלת מהר ויותר טעימה