קציצות עם שעועית. ופרסה.טעים.
מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 08/10/2016 | 13:59
תקציר המתכון:
תבשיל נימוח טעים מאד רק לאכול ולהנות.
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לקציצות
-
700 גרם. בשר הודו אדום מעורבב עם בשר פרגיות טחון
-
1 בצל קצוץ
-
1 תפוח אדמה מגורר
-
1 קישוא מגורר
-
ביצה
-
3 כפות פרורי לחם
-
1/3 חבילה כוסברה. ושמיר קצוץ
-
2 כפיות כורכום
-
1 כפית כמון
-
כפית קימל
-
3/4 כף טימין טחון
-
1/2 כף גינגר טחון
-
10 שיני שום קצוצים גס
-
1/2 כף מרק עוף איכותי
-
החומרים לתבשיל
-
כוס שעועית שהושרתה יום לפני.הורתחה ונשטפה מספר פעמים.
-
4 ראשי פרסה קצוץ להזהבה
-
7 שיני שום קצוץ גס
-
1/2 כף טימין טחון
-
2 כפיות כורכום
-
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות.(לפזר מלח 1/4 שעה ולשטוף)
-
1/2 כף קימל טחון
-
3 עלי דפנה
-
1/2 כף מרק עוף
-
1 כפית כמון טחון .
אופן הכנה
-
להכנת הקציצות
-
לערבב כל המרכיבים. ולקרוץ קציצות. ולהניח בצד.
-
להכנת התבשיל
-
-
להזהיב את הפרסה על להבה נמוכה היטב. להוסיף מים. תבלינים. שעועית. לבשל 1/2 שעה. להוסיף
-
מים רותחים להוסיף את הקציצות שהכנו. את תפוחי האדמה הפרוסים להניח בין הקציצות שלא ילכו לעיבוד. טועמים אם חסר תבלין להוסיף.
-
מלח מי שאוהב.מי שאוהב עצמות מוח לטעם מוסיף המון. להוסיף אותם בזמן שמוסיפים את השעועית.
-
הערה השעועית הקטנה מתבשלת מהר ויותר טעימה