אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני גלידות

1,326
צפיות

מגנום ביתי

המתכון של
מגנום ביתי

אצלנו זה אפילו לא מגיע לשלב הציפוי, עוד לפני זה זה פשוט מחסל

  • קטגוריהגלידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תבנית סליקון למגנום (או כל תבנית אחרת לקרטיבים)
  • מקלות לארטיקים מותאמים לתבנית
  • לכ-6 יח' (תלוי בגודל התבנית)
  • 220 גרם שמנת מתוקה 38%
  • 160 גרם חלב מרוכז
  • 100 גרם חלב 3%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לציפוי (אופציונלי)
  • 400 גרם שוקולד מריר או לבן או חלב
  • 100 גרם שמן
  • תוספות לבחירה: שקדים פרוסים/פסטוקים וכו'
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הגלידה:.


  • 2

    בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות בינונית את השמנת מתוקה, חלב מרוכז, חלב 3% ותמצית וניל עד לאיחוד מלא (החלב מרוכז נוטה לשקוע לתחתית, חשוב לבדוק שהתערבב טוב עם כל שאר החומרים).


  • 3

    מעברים את המסה למד ליטר או לכלי שנוח למזוג ממנו ומוזגים לשקעי התבנית עד למלא.


  • 4

    לאחר מכן מעבירים להקפאה של לילה (או כ-8 שעות ) או עד שהגלידה התיצבה..


  • 5

    ציפוי:.


  • 6

    בבן מרי ממסים את השוקולד ומוסיפים לו את השמן ומערבבים עד לאיחוד (הציפוי צריך להיות נוזלי אבל לא מדי נוזלי, שיתפס על הגלידה, בטמפ' החדר).


  • 7

    מעבירים לכוס גדולה, כזו שנוכל להכניס את הגלידה עד המקל לציפוי בפעם אחת.


  • 8

    מוציאים את התבנית מהמקפיא, משחררים בעדינות את הגלידות וטובלים אותם ומניחים עד שהציפוי מעט מתקשה.


  • 9

    אופציונלי: להוסיף שברי שקדים או כל תוסף אחר..


1

הכנת הגלידה:.


2

בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות בינונית את השמנת מתוקה, חלב מרוכז, חלב 3% ותמצית וניל עד לאיחוד מלא (החלב מרוכז נוטה לשקוע לתחתית, חשוב לבדוק שהתערבב טוב עם כל שאר החומרים).


3

מעברים את המסה למד ליטר או לכלי שנוח למזוג ממנו ומוזגים לשקעי התבנית עד למלא.


4

לאחר מכן מעבירים להקפאה של לילה (או כ-8 שעות ) או עד שהגלידה התיצבה..


5

ציפוי:.


6

בבן מרי ממסים את השוקולד ומוסיפים לו את השמן ומערבבים עד לאיחוד (הציפוי צריך להיות נוזלי אבל לא מדי נוזלי, שיתפס על הגלידה, בטמפ' החדר).


7

מעבירים לכוס גדולה, כזו שנוכל להכניס את הגלידה עד המקל לציפוי בפעם אחת.


8

מוציאים את התבנית מהמקפיא, משחררים בעדינות את הגלידות וטובלים אותם ומניחים עד שהציפוי מעט מתקשה.


9

אופציונלי: להוסיף שברי שקדים או כל תוסף אחר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים