1)מקציפים את השמנת עד ליציבות מוסיפים את החלב המרוכז תמצית וניל ופקאן מקפלים משכילים את המקלות לתבנית סליקון מיוחד ויוצקים את התערובת ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
2
2)שמים בצלחת שטוחה את השקדים מקורמלים.
3
3) מוציאים את הגלידות מהמקפיא מצפים אותם בשקדים ושוב חזרה למקפיא לעוד חצי שעה.
4
4)ממיסים את השוקולד.
5
בבן מארי ומוסיפים את השמן ומערבבים.
6
5) שופכים את השוקולד לכלי ארוך ומספיק רחב כדי לטבול את גלידות.
7
6)מוציאים את הגלידות טובלים אותם השוקולד ומניחים אותם על .
8
נייר אפייה וחזרה למקפיא שעה.
9
7) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים ומכניסים שקית זילוף .
10
מוציאים את הגלידות מזלפים שוקולד לבן ושוב למקפיא ל10 דקות ואפשר להגיש.
11
בתאבון🍦🍦🍦.
1
1)מקציפים את השמנת עד ליציבות מוסיפים את החלב המרוכז תמצית וניל ופקאן מקפלים משכילים את המקלות לתבנית סליקון מיוחד ויוצקים את התערובת ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה.
2
2)שמים בצלחת שטוחה את השקדים מקורמלים.
3
3) מוציאים את הגלידות מהמקפיא מצפים אותם בשקדים ושוב חזרה למקפיא לעוד חצי שעה.
4
4)ממיסים את השוקולד.
5
בבן מארי ומוסיפים את השמן ומערבבים.
6
5) שופכים את השוקולד לכלי ארוך ומספיק רחב כדי לטבול את גלידות.
7
6)מוציאים את הגלידות טובלים אותם השוקולד ומניחים אותם על .
8
נייר אפייה וחזרה למקפיא שעה.
9
7) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים ומכניסים שקית זילוף .
10
מוציאים את הגלידות מזלפים שוקולד לבן ושוב למקפיא ל10 דקות ואפשר להגיש.