לןגן

גלידת מגנום וניל עם פקאן בסוכר בציפוי שוקולד מריר בזילוף שוקולד לבן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/08/2018 | 10:57
גלידת מגנום וניל עם פקאן בסוכר בציפוי שוקולד מריר בזילוף שוקולד לבן

תקציר המתכון: יותר טעים מהחנות👌🏻👌🏻👌🏻

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1)מקציפים את השמנת עד ליציבות מוסיפים את החלב המרוכז תמצית וניל ופקאן מקפלים משכילים את המקלות לתבנית סליקון מיוחד ויוצקים את התערובת ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה

  2. 2)שמים בצלחת שטוחה את השקדים מקורמלים

  3. 3) מוציאים את הגלידות מהמקפיא מצפים אותם בשקדים ושוב חזרה למקפיא לעוד חצי שעה

  4. 4)ממיסים את השוקולד

  5. בבן מארי ומוסיפים את השמן ומערבבים

  6. 5) שופכים את השוקולד לכלי ארוך ומספיק רחב כדי לטבול את גלידות

  7. 6)מוציאים את הגלידות טובלים אותם השוקולד ומניחים אותם על

  8. נייר אפייה וחזרה למקפיא שעה

  9. 7) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים קצרים ומכניסים שקית זילוף

  10. מוציאים את הגלידות מזלפים שוקולד לבן ושוב למקפיא ל10 דקות ואפשר להגיש

  11. בתאבון🍦🍦🍦