הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים את הקמח בקערה ולערבב אותה עם השמרים בנפרד, מלח בנפרד וסוכר בנפרד, להוסיף את המים והשמן, ללוש לבצק אחיד ולהתפיח שעה וחצי.....
בינתיים להכין את הרוטב..
לאחר התפיחה לרדד את הבצק ולשים בתבנית, לשים גבנ"צ בקצה של הבצק ולקפל שיהיה גבנ"צ בקשה של הפיצה.
לשים רוטב על הבסיס של הפיצה, להוסיף גבנ"צ ותוספות כרצונכן..
להכניס לתנור שחומם מראש על 150° ולהוציא שמוכן.
בתאבון.....
***המתכון בכוס חד פעמית קרה פלסטיק....