אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של פיצה

1,238
צפיות

פיצה הוואי

המתכון של
פיצה הוואי

מתכון של מאיה גרינר מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

  • קטגוריהפיצה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בצק פיצה ללא חומרים משמרים מצונן במקרר - שמרית
  • גבינה מוצרלה - של נעם, טרה
  • עגבניות איטלקיות שלמות קלופות
  • 2 כפות רסק עגבניות איטלקיות
  • מלח
  • פלפל
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2,3 עלי בזיליקום טרי
  • אורגנו מיובש
  • אננס
  • חלפיניו
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת רוטב העגבניות (ללא בישול):.


  • 2

    לטחון את העגבניות השלמות, עם רסק העגבניות, מלח, פלפל, סוכר, שום כתוש, ביזליקום ואורגנו..


  • 3

    להרכבת הפיצה:.


  • 4

    להניח את הבצק על משטח העבודה.


  • 5

    למרוח את רוטב העגבניות באופן אחיד על כל הבצק .


  • 6

    לקרוע את עיגולי המוצרלה ולפזר באופן אחיד כך שמכסה את כל הבצק .


  • 7

    לחתוך את האננס לחתיכות ולפזר על הגבינה.


  • 8

    לחתוך את החליפיניו לעיגולים ולפזר מעל הכל.


  • 9

    להכניס לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 20 עד 25 דקות..


1

להכנת רוטב העגבניות (ללא בישול):.


2

לטחון את העגבניות השלמות, עם רסק העגבניות, מלח, פלפל, סוכר, שום כתוש, ביזליקום ואורגנו..


3

להרכבת הפיצה:.


4

להניח את הבצק על משטח העבודה.


5

למרוח את רוטב העגבניות באופן אחיד על כל הבצק .


6

לקרוע את עיגולי המוצרלה ולפזר באופן אחיד כך שמכסה את כל הבצק .


7

לחתוך את האננס לחתיכות ולפזר על הגבינה.


8

לחתוך את החליפיניו לעיגולים ולפזר מעל הכל.


9

להכניס לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 20 עד 25 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים