הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמקור של חמותי היקרה הלבנונית.מתאים תמיד כתוספת טעימה לארוחה
מכינים את הבצק:.
מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.מוסיפים ארבע כוסות מים פושרים ושמן.לשים ומניחים בצד מכוסה..
בינתיים מטגנים את הבשר עם התבלינים.ניתן להוסיף בצל קצוץ וצנוברים..
משטחים את הבצק בצורת פיצות מוארכות ומניחים באמצע תערובת בשפע..
משטחים עם הכף..
אופים בחום בינוני כחצי שעה עד להשחמה..
בתאבון..