לןגן

לחמעג'ון-פיצה בשר

מאת: רות מזרחי, פורסם: 18/09/2017 | 07:41
לחמעג'ון-פיצה בשר

תקציר המתכון: במקור של חמותי היקרה הלבנונית.מתאים תמיד כתוספת טעימה לארוחה

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הבשר

לבצק

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק:

  2. מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.מוסיפים ארבע כוסות מים פושרים ושמן.לשים ומניחים בצד מכוסה.

  3. בינתיים מטגנים את הבשר עם התבלינים.ניתן להוסיף בצל קצוץ וצנוברים.

  4. משטחים את הבצק בצורת פיצות מוארכות ומניחים באמצע תערובת בשפע.

  5. משטחים עם הכף.

  6. אופים בחום בינוני כחצי שעה עד להשחמה.

  7. בתאבון.