קמח שקית מוכנה של שמרית בצק מתוק מכינים לפי הוראות על גבי האריזה
2 כפות קונפלור
אופן ההכנה
1
פאי דובדבנים ♥️.
2
הכנת הבצק לפי שקית קמח שימרית מתוק עשיתי 500 גרם עם 120 שמנת מתוקה .
3
לאחר מכן שמתי בניילון נצמד ולמקרר 30 דקות .
4
לאחר 30 דקות על נייר אפייה פיזרתי קונפלור כדי שיהיה קל לרדד עשיתי במערוך עיגול שיתאים לתבנית 24 פאי כאשר הרמתי עם נייר האפיה ישר לתבנית שיהיה קל יותר .
5
את השאריות החזרתי לעיגול ניילון נצמד למקרר .
6
ואת תבנית הפאי שהכנתי שמתי במקפיא שהבצק יתקשה .
7
הכנת המלית : .
8
חצי קילו דובדבנים מגולענים .
9
כף קינמון .
10
2 כפות קונפלור .
11
3/4 כוס סוכר זה בדיוק כוס שתיה קרה חד פעמי .
12
כוס שקדים טחונים .
13
מערבבים יחד מוציאים מהמקפיא את התבנית שופכים על הבצק את המלית והבצק שנשאר נוציא מהמקרר אנו נרדד ונחתוך רצועות נסדר את הרצועות מעל המלית .
14
נחמם תנור 160 מעלות אפיה של 30 דקות וכמובן לבדוק את מצב האפייה כי כל אחת והתנור שלה 🔥♥️.
1
פאי דובדבנים ♥️.
2
הכנת הבצק לפי שקית קמח שימרית מתוק עשיתי 500 גרם עם 120 שמנת מתוקה .
3
לאחר מכן שמתי בניילון נצמד ולמקרר 30 דקות .
4
לאחר 30 דקות על נייר אפייה פיזרתי קונפלור כדי שיהיה קל לרדד עשיתי במערוך עיגול שיתאים לתבנית 24 פאי כאשר הרמתי עם נייר האפיה ישר לתבנית שיהיה קל יותר .
5
את השאריות החזרתי לעיגול ניילון נצמד למקרר .
6
ואת תבנית הפאי שהכנתי שמתי במקפיא שהבצק יתקשה .
7
הכנת המלית : .
8
חצי קילו דובדבנים מגולענים .
9
כף קינמון .
10
2 כפות קונפלור .
11
3/4 כוס סוכר זה בדיוק כוס שתיה קרה חד פעמי .
12
כוס שקדים טחונים .
13
מערבבים יחד מוציאים מהמקפיא את התבנית שופכים על הבצק את המלית והבצק שנשאר נוציא מהמקרר אנו נרדד ונחתוך רצועות נסדר את הרצועות מעל המלית .
14
נחמם תנור 160 מעלות אפיה של 30 דקות וכמובן לבדוק את מצב האפייה כי כל אחת והתנור שלה 🔥♥️.