תקציר המתכון: שיש את עונת הדובדבנים חובה להכין פאי ♥️
קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
פאי דובדבנים ♥️
הכנת הבצק לפי שקית קמח שימרית מתוק עשיתי 500 גרם עם 120 שמנת מתוקה
לאחר מכן שמתי בניילון נצמד ולמקרר 30 דקות
לאחר 30 דקות על נייר אפייה פיזרתי קונפלור כדי שיהיה קל לרדד עשיתי במערוך עיגול שיתאים לתבנית 24 פאי כאשר הרמתי עם נייר האפיה ישר לתבנית שיהיה קל יותר
את השאריות החזרתי לעיגול ניילון נצמד למקרר
ואת תבנית הפאי שהכנתי שמתי במקפיא שהבצק יתקשה
הכנת המלית :
חצי קילו דובדבנים מגולענים
כף קינמון
2 כפות קונפלור
3/4 כוס סוכר זה בדיוק כוס שתיה קרה חד פעמי
כוס שקדים טחונים
מערבבים יחד מוציאים מהמקפיא את התבנית שופכים על הבצק את המלית והבצק שנשאר נוציא מהמקרר אנו נרדד ונחתוך רצועות נסדר את הרצועות מעל המלית
נחמם תנור 160 מעלות אפיה של 30 דקות וכמובן לבדוק את מצב האפייה כי כל אחת והתנור שלה 🔥♥️