לןגן

פאי דובדבנים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 26/06/2017 | 23:38
פאי דובדבנים

תקציר המתכון: שיש את עונת הדובדבנים חובה להכין פאי ♥️

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פאי דובדבנים ♥️

  2. הכנת הבצק לפי שקית קמח שימרית מתוק עשיתי 500 גרם עם 120 שמנת מתוקה

  3. לאחר מכן שמתי בניילון נצמד ולמקרר 30 דקות

  4. לאחר 30 דקות על נייר אפייה פיזרתי קונפלור כדי שיהיה קל לרדד עשיתי במערוך עיגול שיתאים לתבנית 24 פאי כאשר הרמתי עם נייר האפיה ישר לתבנית שיהיה קל יותר

  5. את השאריות החזרתי לעיגול ניילון נצמד למקרר

  6. ואת תבנית הפאי שהכנתי שמתי במקפיא שהבצק יתקשה

  7. הכנת המלית :

  8. חצי קילו דובדבנים מגולענים

  9. כף קינמון

  10. 2 כפות קונפלור

  11. 3/4 כוס סוכר זה בדיוק כוס שתיה קרה חד פעמי

  12. כוס שקדים טחונים

  13. מערבבים יחד מוציאים מהמקפיא את התבנית שופכים על הבצק את המלית והבצק שנשאר נוציא מהמקרר אנו נרדד ונחתוך רצועות נסדר את הרצועות מעל המלית

  14. נחמם תנור 160 מעלות אפיה של 30 דקות וכמובן לבדוק את מצב האפייה כי כל אחת והתנור שלה 🔥♥️