- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
1/2 כוס שמן זית / שמן חמניות
-
-
-
-
(לישה ביד ואוהבים פו'קצה רכה להוסיף עוד מים )
-
-
רסק עגבניות / אני טחנתי עגבניות טריות ובשלתי מספר דקות
-
-
גבינה צהובה פרוסות דקיקיות
-
-
-
-
-
-
-
לאוהבי הבשר ניתן לטגן בצל ופרגיות. שוואורמה להזהבה יפה להניח על הפוקצ'ה. ולהכניס לתנור למספר דקות.
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר וו גיטרה להכניס את הקמח. השמרים מלח. עשבי התיבול שמיר ובזילקום. .
-
2
להוסיף בהדרגה שמן זית. ובהדרגה להוסיף מים. עד לבצק לח לא דביק מדי .
-
3
עם רוצים ללוש את הבצק בידיים להוסיף עוד מעט מים. וללוש 5 דקות. .
-
4
לכסות את הבצק לתפיחה שעה. .
-
5
אחר שעה לעבד את הבצק לצורה שרוצים. עגול מעויין איך שאוהבים. .
-
6
מניחים על נייר אפיה. ומרטיבים מעט במים בליטופים מעל את הבצק ומניחים להתפחה 1/2 שעה נוספת..
-
7
הוסיפי על הבצק את התוספות שתרצו. והכניסו לתנור לחום 200 מעלות להזהבה יפה .
-
8
.
1
בקערת מיקסר וו גיטרה להכניס את הקמח. השמרים מלח. עשבי התיבול שמיר ובזילקום. .
2
להוסיף בהדרגה שמן זית. ובהדרגה להוסיף מים. עד לבצק לח לא דביק מדי .
3
עם רוצים ללוש את הבצק בידיים להוסיף עוד מעט מים. וללוש 5 דקות. .
4
לכסות את הבצק לתפיחה שעה. .
5
אחר שעה לעבד את הבצק לצורה שרוצים. עגול מעויין איך שאוהבים. .
6
מניחים על נייר אפיה. ומרטיבים מעט במים בליטופים מעל את הבצק ומניחים להתפחה 1/2 שעה נוספת..
7
הוסיפי על הבצק את התוספות שתרצו. והכניסו לתנור לחום 200 מעלות להזהבה יפה .
8
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים