לןגן

פוקצ'ה

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 06/06/2017 | 13:32
פוקצ'ה

תקציר המתכון: טעם של עוד כל מילה מיותרת

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר וו גיטרה להכניס את הקמח. השמרים מלח. עשבי התיבול שמיר ובזילקום.

  2. להוסיף בהדרגה שמן זית. ובהדרגה להוסיף מים. עד לבצק לח לא דביק מדי

  3. עם רוצים ללוש את הבצק בידיים להוסיף עוד מעט מים. וללוש 5 דקות.

  4. לכסות את הבצק לתפיחה שעה.

  5. אחר שעה לעבד את הבצק לצורה שרוצים. עגול מעויין איך שאוהבים.

  6. מניחים על נייר אפיה. ומרטיבים מעט במים בליטופים מעל את הבצק ומניחים להתפחה 1/2 שעה נוספת.

  7. הוסיפי על הבצק את התוספות שתרצו. והכניסו לתנור לחום 200 מעלות להזהבה יפה