הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכין בצק מכל החומרים (חוץ מהזיתים) .
להניח במקרר לחצי שעה..
לסנן את הזיתים מהנוזלים..
ליצור כדור בגודל כ1.5 ס"מ. לשטח קצת את כדור הבצק ולהכניס לתוכו זית אחד. לסגור היטב וליצור כדור יפה..
להניח על ניר אפיה את הכדורים (לא צפוף) ולפזר שומשום..
לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון חום בהיר..
אפשר להחליף את הזיתים הקוביות גבינה בולגרית/צפתית/צהובה/קשקבל.
אוכלים פושר.