מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 וחצי כוסות קמח (אפשר להכפיל כמויות)
-
-
-
1 ורבע כוסות מים פושרים (לפי הצורך)
-
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערה קמח,שמרים וסוכר ולשים(אני לשה ביד), מוסיפים את המלח והמים וממשיכים בלישה.
-
2
הבצק אמור להיות מעט נוזלי..
-
3
לכסות את הקערה כחצי שעה עד שיתפח, לאחר חצי שעה ללוש עם ידיים רטובות ,לקחת חתיכה ליצור חור עם האצבע ולטגן בשמן..
-
4
טיפ קטן: להניח בעדינות בשמן בצורה של לטיפה -לא ישירות. .
1
שמים בקערה קמח,שמרים וסוכר ולשים(אני לשה ביד), מוסיפים את המלח והמים וממשיכים בלישה.
2
הבצק אמור להיות מעט נוזלי..
3
לכסות את הקערה כחצי שעה עד שיתפח, לאחר חצי שעה ללוש עם ידיים רטובות ,לקחת חתיכה ליצור חור עם האצבע ולטגן בשמן..
4
טיפ קטן: להניח בעדינות בשמן בצורה של לטיפה -לא ישירות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים