לןגן

ספינג' /זלביה

מאת: נירית נפתלי, פורסם: 22/09/2016 | 11:31
ספינג' /זלביה

תקציר המתכון: שווה לנסות ולטעום, יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה קמח,שמרים וסוכר ולשים(אני לשה ביד), מוסיפים את המלח והמים וממשיכים בלישה

  2. הבצק אמור להיות מעט נוזלי.

  3. לכסות את הקערה כחצי שעה עד שיתפח, לאחר חצי שעה ללוש עם ידיים רטובות ,לקחת חתיכה ליצור חור עם האצבע ולטגן בשמן.

  4. טיפ קטן: להניח בעדינות בשמן בצורה של לטיפה -לא ישירות.