אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

1,774
צפיות

לביבות תפוחי אדמה אפויות עם פטריות

המתכון של
לביבות תפוחי אדמה אפויות עם פטריות

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 תפוחי אדמה אדומים גדולים
  • 2 בצלים
  • 1 קופסא פטריות שמפניון
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס קמח רגיל
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 קורט מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל במים עם מלח את תפוחי האדמה עד שהם רכים ..


  • 2

    למעוך את תפוחי האדמה לפירה..


  • 3

    באותו זמן לטגן את הבצלים. לאחר שהזהיבו להוסיף את הפטריות ולהמשיך ולטגן אותם..


  • 4

    להוסיף לסיר עם הפירה את הבצל המטוגן עם הפטריות, ואת שאר המצרכים..


  • 5

    בעזרת 2 כפות, ליצור לביבות ולשטח אותן על נייר אפיה משומן. כמות הלביבות מספיקה לתבנית אפיה אחת של התנור..


  • 6

    לאפות כ- 40 דקות. אחרי 15 דקות להפוך את הלביבות ולהמשיך ולאפות.... עד שיזהיבו וישחימו קלות (לא מדי).


1

לבשל במים עם מלח את תפוחי האדמה עד שהם רכים ..


2

למעוך את תפוחי האדמה לפירה..


3

באותו זמן לטגן את הבצלים. לאחר שהזהיבו להוסיף את הפטריות ולהמשיך ולטגן אותם..


4

להוסיף לסיר עם הפירה את הבצל המטוגן עם הפטריות, ואת שאר המצרכים..


5

בעזרת 2 כפות, ליצור לביבות ולשטח אותן על נייר אפיה משומן. כמות הלביבות מספיקה לתבנית אפיה אחת של התנור..


6

לאפות כ- 40 דקות. אחרי 15 דקות להפוך את הלביבות ולהמשיך ולאפות.... עד שיזהיבו וישחימו קלות (לא מדי).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים