מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה אדומים גדולים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל במים עם מלח את תפוחי האדמה עד שהם רכים ..
-
2
למעוך את תפוחי האדמה לפירה..
-
3
באותו זמן לטגן את הבצלים. לאחר שהזהיבו להוסיף את הפטריות ולהמשיך ולטגן אותם..
-
4
להוסיף לסיר עם הפירה את הבצל המטוגן עם הפטריות, ואת שאר המצרכים..
-
5
בעזרת 2 כפות, ליצור לביבות ולשטח אותן על נייר אפיה משומן. כמות הלביבות מספיקה לתבנית אפיה אחת של התנור..
-
6
לאפות כ- 40 דקות. אחרי 15 דקות להפוך את הלביבות ולהמשיך ולאפות.... עד שיזהיבו וישחימו קלות (לא מדי).
1
לבשל במים עם מלח את תפוחי האדמה עד שהם רכים ..
2
למעוך את תפוחי האדמה לפירה..
3
באותו זמן לטגן את הבצלים. לאחר שהזהיבו להוסיף את הפטריות ולהמשיך ולטגן אותם..
4
להוסיף לסיר עם הפירה את הבצל המטוגן עם הפטריות, ואת שאר המצרכים..
5
בעזרת 2 כפות, ליצור לביבות ולשטח אותן על נייר אפיה משומן. כמות הלביבות מספיקה לתבנית אפיה אחת של התנור..
6
לאפות כ- 40 דקות. אחרי 15 דקות להפוך את הלביבות ולהמשיך ולאפות.... עד שיזהיבו וישחימו קלות (לא מדי).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים