הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקוצצים את הבצלים דק דק.
מערבבים טוב טוב בקערה עם הקמחים והיוגורט, אם לא נדבק- אפשר להוסיף יוגורט..
מתבלים לפי הטעם ( מלח, פלפל, א. שום, בזילוקום, וכל מה שאתם אוהבים).
מחממים מחבת עם שמן זית. כשהמחבת רותחת יוצרים לביבות קטנות ומניחים במחבת. .
כעבור שתי דק' בערך כשהלביבה יציבה הופכים לצד שני..
מומלץ להגיש חם עם יוגורט מתובל וירקות חיים .
בתאבון ולבריאות ♥️.