לןגן

לביבות בצל עם יוגורט

מאת: טובה הדאיה, פורסם: 28/07/2020 | 22:20
לביבות בצל עם יוגורט

תקציר המתכון: לביבות פשוטות וטעימות, ללא גלוטן וביצים

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצלים דק דק

  2. מערבבים טוב טוב בקערה עם הקמחים והיוגורט, אם לא נדבק- אפשר להוסיף יוגורט.

  3. מתבלים לפי הטעם ( מלח, פלפל, א. שום, בזילוקום, וכל מה שאתם אוהבים)

  4. מחממים מחבת עם שמן זית. כשהמחבת רותחת יוצרים לביבות קטנות ומניחים במחבת.

  5. כעבור שתי דק' בערך כשהלביבה יציבה הופכים לצד שני.

  6. מומלץ להגיש חם עם יוגורט מתובל וירקות חיים

  7. בתאבון ולבריאות ⁦♥️⁩