אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

6,177
צפיות

לביבות תפוח אדמה

המתכון של
לביבות תפוח אדמה

לביבות לחנוכה טעם יחודי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 תפוח אדמה גדולים
  • 1 בצל גדול מגורד
  • 1 ביצה L
  • 1 כף מרק בצל
  • רבע כפית מרק עוף
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון( חצי כוס)
  • 3 כפות קמח תופח
אופן ההכנה
  • 1

    לגרד תפוח אדמה בפופיה בשלב הדק.


  • 2

    את הבצל לגרד בפופיהבשלב הגדול.


  • 3

    לקחת בידיים ..ולסחוט מהם את המיצים הנותרים (חשוב מאוד להצלחת הלביבות).


  • 4

    לאחר מכן להוסיף את כל החומרים ולערבב טוב טוב עד שהכל נבלע..


  • 5

    לחמם שמן על אש בינונית ..ועם ידיים משומנות ליצור לביבות טיפה לשטח ולטגן מכל צד..


  • 6

    להגיש עם שמנת חמוצה ..ובצל ירוק קצוץ או עירית או סתם ככה..


  • 7

    בהצלחה..


1

לגרד תפוח אדמה בפופיה בשלב הדק.


2

את הבצל לגרד בפופיהבשלב הגדול.


3

לקחת בידיים ..ולסחוט מהם את המיצים הנותרים (חשוב מאוד להצלחת הלביבות).


4

לאחר מכן להוסיף את כל החומרים ולערבב טוב טוב עד שהכל נבלע..


5

לחמם שמן על אש בינונית ..ועם ידיים משומנות ליצור לביבות טיפה לשטח ולטגן מכל צד..


6

להגיש עם שמנת חמוצה ..ובצל ירוק קצוץ או עירית או סתם ככה..


7

בהצלחה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים