לןגן

לביבות תפוח אדמה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/12/2019 | 19:32
לביבות תפוח אדמה

תקציר המתכון: לביבות לחנוכה טעם יחודי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד תפוח אדמה בפופיה בשלב הדק

  2. את הבצל לגרד בפופיהבשלב הגדול

  3. לקחת בידיים ..ולסחוט מהם את המיצים הנותרים (חשוב מאוד להצלחת הלביבות)

  4. לאחר מכן להוסיף את כל החומרים ולערבב טוב טוב עד שהכל נבלע.

  5. לחמם שמן על אש בינונית ..ועם ידיים משומנות ליצור לביבות טיפה לשטח ולטגן מכל צד.

  6. להגיש עם שמנת חמוצה ..ובצל ירוק קצוץ או עירית או סתם ככה.

  7. בהצלחה.