מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
מלח/ פלפל קורט (לפי הטעם)
-
-
-
(אם העיסה יוצאת נוזלית , במידת הצורך להוסיף עוד כפות קמח)
אופן ההכנה
-
1
מגררים את התפו"א במעבד מזון..
-
2
מגררים את הבצל במעבד מזון..
-
3
סוחטים ככל הניתן מהנוזלים ומעבירים לקערה: מוסיפים ביצה, קמח, מלח/פלפל .את העיסה לשים בידיים או באמצעות כף..
-
4
מחממים שמן במחבת..
-
5
כשהשמן חם, מכינים מהעיסה, לצורה של כדורים משוטחים..
-
6
מטגנים מקבץ מהם בכל פעם ,עד שמסיימים את הכל..
-
7
בתיאבון 😘.
1
מגררים את התפו"א במעבד מזון..
2
מגררים את הבצל במעבד מזון..
3
סוחטים ככל הניתן מהנוזלים ומעבירים לקערה: מוסיפים ביצה, קמח, מלח/פלפל .את העיסה לשים בידיים או באמצעות כף..
4
מחממים שמן במחבת..
5
כשהשמן חם, מכינים מהעיסה, לצורה של כדורים משוטחים..
6
מטגנים מקבץ מהם בכל פעם ,עד שמסיימים את הכל..
7
בתיאבון 😘.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים