תקציר המתכון: לביבות טעימות לכל דבר, כארוחה ובמיוחד לחג חנוכה🌹
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מגררים את התפו"א במעבד מזון.
מגררים את הבצל במעבד מזון.
סוחטים ככל הניתן מהנוזלים ומעבירים לקערה: מוסיפים ביצה, קמח, מלח/פלפל .את העיסה לשים בידיים או באמצעות כף.
מחממים שמן במחבת.
כשהשמן חם, מכינים מהעיסה, לצורה של כדורים משוטחים.
מטגנים מקבץ מהם בכל פעם ,עד שמסיימים את הכל.
בתיאבון 😘