מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
רבע כפית פלפל שחור או לבן
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא רכה (אך לא מדי).. .
-
2
לשפוך את הכרובית למסננת...להוסיף אותה לקערה ולמעוך עם מועך פירה. .
-
3
להוסיף לתערובת הכרובית את שאר המרכיבים ולערבב טוב טוב שלא ייווצרו גושים. לכסות בניילון נצמד לחצי שעה..
-
4
ליצור לביבות עם ידיים רטובות ולטגן בשמן (לא עמוק). (יוצאות בערך כ-20 לביבות).
1
לבשל את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא רכה (אך לא מדי).. .
2
לשפוך את הכרובית למסננת...להוסיף אותה לקערה ולמעוך עם מועך פירה. .
3
להוסיף לתערובת הכרובית את שאר המרכיבים ולערבב טוב טוב שלא ייווצרו גושים. לכסות בניילון נצמד לחצי שעה..
4
ליצור לביבות עם ידיים רטובות ולטגן בשמן (לא עמוק). (יוצאות בערך כ-20 לביבות).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים