אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

1,729
צפיות

לביבות כרובית

המתכון של
לביבות כרובית

הלביבות רכות ונימוחות עפ"י מתכון של אורטל עמרם

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כרובית גדולה
  • 2 ורבע כוסות פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור או לבן
  • 1/2 כף כורכום
  • 1 כף מרק עוף
  • 4 ביצים
  • פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא רכה (אך לא מדי).. .


  • 2

    לשפוך את הכרובית למסננת...להוסיף אותה לקערה ולמעוך עם מועך פירה. .


  • 3

    להוסיף לתערובת הכרובית את שאר המרכיבים ולערבב טוב טוב שלא ייווצרו גושים. לכסות בניילון נצמד לחצי שעה..


  • 4

    ליצור לביבות עם ידיים רטובות ולטגן בשמן (לא עמוק). (יוצאות בערך כ-20 לביבות).


1

לבשל את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא רכה (אך לא מדי).. .


2

לשפוך את הכרובית למסננת...להוסיף אותה לקערה ולמעוך עם מועך פירה. .


3

להוסיף לתערובת הכרובית את שאר המרכיבים ולערבב טוב טוב שלא ייווצרו גושים. לכסות בניילון נצמד לחצי שעה..


4

ליצור לביבות עם ידיים רטובות ולטגן בשמן (לא עמוק). (יוצאות בערך כ-20 לביבות).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים