לןגן

לביבות כרובית

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/10/2017 | 06:44
לביבות כרובית

תקציר המתכון: הלביבות רכות ונימוחות עפ"י מתכון של אורטל עמרם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הכרובית בסיר עם מים ומלח עד שהיא רכה (אך לא מדי)..

  2. לשפוך את הכרובית למסננת...להוסיף אותה לקערה ולמעוך עם מועך פירה.

  3. להוסיף לתערובת הכרובית את שאר המרכיבים ולערבב טוב טוב שלא ייווצרו גושים. לכסות בניילון נצמד לחצי שעה.

  4. ליצור לביבות עם ידיים רטובות ולטגן בשמן (לא עמוק). (יוצאות בערך כ-20 לביבות)