ספר מתכונים עוגות תפוחים
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף 5 חלמונים עם חצי כוס סוכר.
-
2
200 גר חמאה או מחמאה.
-
3
קמח תופח ללוש להוציא 1/3 מהכמות.
-
4
לעטוף בניילון ניצמד ולהניח במקפיא.
-
5
בתבנית קפיצית לשטח את 2/3 הבצק.
-
6
ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15 דקות.
-
7
למילוי-לקלף 4 תפוחים לחתוך לקוביות.
-
8
ולבשל עם 2 כפות ריבת משמש.
-
9
וקורט קינמון עד לריכוך.
-
10
לצנן ולהוסיף צימוקים ואגוזים.
-
11
ולהניח על הבצק האפוי.
-
12
להקציף 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
-
13
להוסיף בתנועות קיפול את האינסטנט וניל ולהניח בתבנית על התפוחים.
-
14
לגרד את 1/3 הבצק שהקפאנו מעל בפומפיה גסה.
-
15
ולאפות עוד 30 דקות.
1
להקציף 5 חלמונים עם חצי כוס סוכר.
2
200 גר חמאה או מחמאה.
3
קמח תופח ללוש להוציא 1/3 מהכמות.
4
לעטוף בניילון ניצמד ולהניח במקפיא.
5
בתבנית קפיצית לשטח את 2/3 הבצק.
6
ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15 דקות.
7
למילוי-לקלף 4 תפוחים לחתוך לקוביות.
8
ולבשל עם 2 כפות ריבת משמש.
9
וקורט קינמון עד לריכוך.
10
לצנן ולהוסיף צימוקים ואגוזים.
11
ולהניח על הבצק האפוי.
12
להקציף 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
13
להוסיף בתנועות קיפול את האינסטנט וניל ולהניח בתבנית על התפוחים.
14
לגרד את 1/3 הבצק שהקפאנו מעל בפומפיה גסה.
15
ולאפות עוד 30 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים