לןגן

עוגת תפוחים וקצף

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/11/2020 | 15:17
עוגת תפוחים וקצף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף 5 חלמונים עם חצי כוס סוכר

  2. 200 גר חמאה או מחמאה

  3. קמח תופח ללוש להוציא 1/3 מהכמות

  4. לעטוף בניילון ניצמד ולהניח במקפיא

  5. בתבנית קפיצית לשטח את 2/3 הבצק

  6. ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15 דקות

  7. למילוי-לקלף 4 תפוחים לחתוך לקוביות

  8. ולבשל עם 2 כפות ריבת משמש

  9. וקורט קינמון עד לריכוך

  10. לצנן ולהוסיף צימוקים ואגוזים

  11. ולהניח על הבצק האפוי

  12. להקציף 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר

  13. להוסיף בתנועות קיפול את האינסטנט וניל ולהניח בתבנית על התפוחים

  14. לגרד את 1/3 הבצק שהקפאנו מעל בפומפיה גסה

  15. ולאפות עוד 30 דקות